Träningsformer


TRÄNING

Med Jessica Tindholm

TRÄNINGSMÖJLIGHETER


Majoriteten utav oss har en eller flera inskränkningar i vårt rörelsemönster, som oftast skapat utifrån våra vardagliga sysslor och/eller inaktivitet, men kan också bero på tidigare skador som skett i vardagen, av egen träning eller i samband med idrott. Dessa inskränkningar hindrar oss från att utföra en eller flera rörelser och övningar optimalt.


Jag brukar förklara det träningen för mina kunder som kärn-och skalträning, där kärnträningen är kontroll och är den träning som lägger den fundamentala grunden för all annan träning som senare innefattar vikter, explosivitet och annan mer specifik träning. Och här skiljer sig behoven många gånger avsevärt mellan individer.


Min uppgift är att upptäcka dina behov när det kommer till din träning. Vid första träff gör jag alltid en analys bestående av flera rörelsemoment för att upptäcka eventuella brister och på så sätt se vart dina behov ligger. Analysen lägger sedan grunden träningen vi genomför.

Konsultation

Allting börjar med en konsultation där vi under ca 1h tid träffas för att bekantas och där vi diskuterar allt som är viktigt att veta för mig som tränare och dig som kund, innan vi inleder ett samarbete. Här får jag också skapa mig en uppfattning om dina önskemål kring träningen.


Konsultationen är alltid gratis!Jag erbjuder:


  • Personlig träning
  • Löpcoachning
  • Gruppträning
  • Rehab/ Prehab
  • CrossFit under FNF som affiliate
  • Mammaträning pre- och postgravid träning
  • Företagsträning
  • Fysträning för Idrottslag, alla åldrar© Copyright. All Rights Reserved.

EXEMPEL PÅ TRÄNING

Personlig träning & PT Duo

Träna själv eller tillsammans med en vän

Personlig träning är enskilda träffar tillsammans med mig som tränare, där vi arbetar på att stärka och optimera dig och din träning. Och utveckla dig dit du vill!


Vill du utvecklas tillsammans med en vän? Då är PT Duo något för er!


Driver du företag eller ansvarar för personal? Hälsa är en viktig aspekt för prestation i arbetet. Träning för personalgrupper med mig som tränare kan utföras på FNF:s anläggning, alternativt på ert företag!


Är du idrottsledare? Samma möjligheter gäller för ditt lag/din klubb, oavsett ålder. Med 15 års erfarenhet av föreningsarbete och lagidrott vet jag vad som krävs för att utvecklas som idrottare.

© Copyright. All Rights Reserved.

Rehab, Mammaträning

Stärkande och stabiliserande

Behöver du hjälp med rehab?

Beroende på omfattning och skadeförlopp ger jag dig anpassad, progressiv träning för att stärka dig efter skada/operation.


Är du gravid eller nyförlöst? Som mamma och med stor erfarenhet av mammaträning i grupp och enskilt hjälper jag dig med både pre-och postgravid träning.