Kost


KOSTPROGRAM

Med Jessica Tindholm

Några av mina kunder

UPPLÄGG

© Copyright. All Rights Reserved.


Hur fungerar InBody?

InBody är den mest exakta verktyget när kroppskompositionen skall analyseras.

Mätningarna med Inbody ger dig svaret när du vill se om du är på rätt väg mot dina målsättningar - oavsett om det är viktminskning, muskelbyggnad eller annat.


Med sin unika utformning och kompromisslös noggrannhet, erbjuder InBody en av de bästa kroppssammansättnings-mätarna i världen. Resultatet från mätningarna är dn mest exakta på marknaden och vetenskapliga studier visar att InBody i 98% av fallen får samma resultat som DEXA scan, som anses vara den mest exakta mätmetoden i

forskningssammanhang.

Det är viktigt att skapa ett upplägg som fungerar för dig som kund. Det ska uppfylla ditt mål, vara rimligt och framförallt fungera över tiden.


Långsiktighet är därför en stomme i uppläggen jag skapar. Men det ska också vara enkelt att följa. Inga upplägg baseras därför på recept utan på bra råvaror och som oftast med flera atlernativ att välja mellan. Inga konstigheter eller krussiduller. 


Det är individbaserat där invägning rapportera och support och uppföljning sker varje vecka.


För dig som bor i närheten eller har möjlighet att besöka mig på FNF, ingår också kroppssammansättnings-mätning med InBody var 4:e vecka.

Kom igång!

Allting börjar med en konsultation där vi under ca 1h tid träffas för att bekantas och där vi diskuterar allt som är av vikt, för mig som kostrådgivare och dig som kund, innan vi inleder ett samarbete. Här får jag också skapa mig en uppfattning om dina önskemål kring kommande kostupplägg.


Konsultationen är alltid gratis!Du väljer mellan:


  • Individuellt kostschema - mätning med Inbody var 4:e vecka *
  • Online-coachning *


*support och uppföljning varje vecka ingår oavsett uppläggInBody Technology

© Copyright. All Rights Reserved.